Savon Auto-Opisto Oy

Puijonkatu 39, 70100 Kuopio | 0400 571 156 | posti@savonauto-opisto.fi

Moottoripyörä

A-luokan korteissa käytämme opetuksessa SDS-järjestelmää, minkä avulla opit estämään ja välttämään onnettomuus- ja vaaratilanteita. Opettaja on kokenut motoristi ja moottoripyöräkouluttaja.

A1-luokka (16 vuotta)

Ajo-oikeus moottoripyörään (teho 11kw/ moottorin tilavuus enintään 125 cm2).

Laadimme sinulle oman henkilökohtaisen opetussuunnitelman, joka sisältää 4 teoriatuntia, 5 ajotuntia ja pyörän käytön ajotutkintoon. Jos sinulla on mopokortti, teoria opetusta ei vaadita, ajo-opetusta 5 ajotuntia.

A2-luokka (18 vuotta)

Ajo-oikeus moottoripyörään ( teho 35kw/ teho-painosuhde 0,2kw/kg) sekä mopot ja mopoautot.

Laadimme sinulle oman henkilökohtaisen opetussuunnitelman, joka sisältää 4 teoriatuntia, 5 ajotuntia ja pyörän käytön ajotutkintoon. Jos sinulla on B-luokan ajokortti, teoriaopetusta  ei vaadita, ajo-opetusta 5 ajotuntia. Voit suorittaa A- ja B-luokan ajokortit samanaikaisesti.

A-luokka (24 vuotta)

Ajo-oikeus moottoripyörään (ei tehorajoituksia).

Laadimme sinulle oman henkilökohtaisen opetussuunnitelman, joka sisältää 4 teoriatuntia, 5 ajotuntia, lisäksi pyörän käytön ajokokeeseen. Jos sinulla on B-luokan ajokortti, teoriaopetusta vaadita ja ajo-opetusta 5 ajotuntia.

 

Ajo-opetus on sinulle yksilöllistä, opetamme vain yhtä oppilasta kerallaan.

 

Uusi ajokorttilaki muuttaa moottoripyöräkortin korottamisen edellytyksiä 19.1.2013

Lakimuutoksen jälkeen A1/A2-luokan korottaminen seuraavaan ylempään luokkaan vaatii ikärajan täyttymisen lisäksi, että A1/A2-luokan ajo-oikeus on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta. Lisäksi luokan korottamiseksi vaaditaan 5 tuntia kuljettajaopetusta, joista 1 tuntia on teoriaopetusta ja 4 tuntia ajo-opetusta.Lisää muutoksista www.trafi.fi/ajokorttiuudistus.

HUOM! nyt käytössämme uusi harjoitusalue Kelloniemessä

Pyydä kilpailukykyinen tarjous.

Hinnasto ja ilmoittautuminen