Savon Auto-Opisto Oy

Puijonkatu 39, 70100 Kuopio | 0400 571 156 | posti@savonauto-opisto.fi

Linja-auto

Käytämme opetuksessa SDS-järjestelmää, jonka avulla opit estämään ja välttämään onnettomuus- ja vaaratilanteita. Harjoittelet autoilun ammattilaiseksi kokeneen opettajan kanssa.

D1-luokka (21 vuotta)

Ajo-oikeus linja-autoon (max 17 henk.). Laadimme sinulle oman henkilökohtaisen opetussuunnitelman, joka sisältää teoriaopetusta 9 tuntia ja ajo-opetetusta 10 ajotuntia, sekä lisäksi auton tutkintoon.

D1E (21 vuotta)

Ajo-oikeus ajoneuvoyhdistelmään, minkä vetoauto kuuluu D1-luokkaan ja perävaunun kokonaispaino on yli 750kg. Laadimme sinulle oman henkilökohtaisen opetussuunnitelman, joka sisältää teoriaopetusta 8 tuntia ja ajo-opetetusta 10 ajotuntia, sekä lisäksi auton tutkintoon.

D-luokka (21 vuotta)

Ajo-oikeus linja-autoon (yli 17 henk.). Laadimme sinulle oman henkilökohtaisen opetussuunnitelman, joka sisältää teoriaopetusta 15 tuntia ja ajo-opetetusta 30 ajotuntia, lisäksi auton tutkintoon.

DE-luokka (21-vuotta)

Ajo-oikeus ajoneuvoyhdistelmään, minkä vetoauto kuuluu D-luokkaan ja perävaunun kokonaispaino on yli 750kg. Laadimme sinulle oman henkilökohtaisen opetussuunnitelman, joka sisältää teoriaopetusta 8 tuntia ja ajo-opetetusta 10 ajotuntia, lisäksi auton tutkintoon.

Hinnasto ja ilmoittautuminen